Megérkezett az idei Super Bowl-on a Doctor Strange az őrület multiverzumában legújabb előzetese, amely máris alaposan felkavarta az állóvizet.

A Marvel rajongók számára a Doctor Strange 2 új előzetese igazi kincsesládának bizonyult, hiszen a számos cameo mellett egyszerűen nem lehet szó nélkül elmenni Patrick Stewart felbukkanása mellett.

Bár az arcát nem láthattuk, egyelőre csupán hangját hallhattuk Stewartnak, mégis kétségtelen, hogy a színész Charles Xavier professzor szerepében tér vissza, így nagyon úgy tűnik hogy ez a film lesz az, amellyel a X-Menek végre csatlakoznak az MCU-hoz.

Okkal reménykedhetnek a rajongók abban, hogy Sam Raimi rendezése nem csupán a “Doctor-csúcstalálkozó” lesz majd, így jó eséllyel akár még Rozsomák is felbukkanhat a történetben, akit történetesen Hugh Jackman alakít majd.

A kedélyeket mindenesetre sikerült felborzolni, hiszen a közösségi platformokat máris elárasztották az ezt boncolgató bejegyzések. A válaszra még néhány hónapot várnunk kell, hiszen a Doctor Strange az őrület multiverzumában májusban érkezik a hazai mozikba.

akció | fantasy | horror | kaland | sci-fi

Kinyílik a titokkal és őrülettel teli multiverzum ajtaja. Most, hogy Vasember és Amerika Kapitány távozott a Bosszúállók: Végjátékban vívott ádáz küzdelem után, az egykori... több»