Az előzetes és az első képek után tucatnyi fotó, és egy szellemes videó is érkezett a Pánhoz.

Hamarosan a mozikban Joe Wright meglehetősen rendhagyó Pán Péter adaptációja, melyhez jókora csokor fotó érkezett. Bát a film negatív főhősét alakító Hugh Jackmant már láthattunk az eddigi előzetesekben, valamint a karakterposzteren, de az új képeken közelről is megnézhetjük, miként fest majd Feketeszakállként Hollywood egyik legsármosabb színésze.

A képeken túl egy új videó is befutott, melyet maga Jackman osztott meg a rajongóival az Instagramon. A felvételen, mely biztos rajta lesz majd a film DVD-lemezén a bakik között, azt láthatjuk, amint Jakcman megpróbálja kardjával elvágni a vásznat, azonban pechjére valahogy nem jár sikerrel. 

Visszatérve a filmre, az biztos, hogy Wright nem egy klasszikus Pán Péter mozit rakott össze, ugyanis Hook kapitány ezúttal egy fiatal, Indiana Jones szerű figura képében tűnik majd fel, és a film nemezise a gyerekeket álmában elrabló Feketeszakáll lesz.  

A hírhedt kalózt megformáló színész mellett olyan sztárokat láthatunk majd a filmben, mint Garrett Hedlund, az Oscar-díjra jelölt Rooney MaraAmanda SeyfriedCara Delevingne és az elsőfilmes újonc, Levi Miller.  

Pán október 22-én debütál a mozikban. Még több fotóért, előzetesért és érdekességért kattints!