Így festene Chris Pratt és Dwayne Johnson a Mortal Kombatban

Két dolgot lehet jelenleg tudni biztosan a Mortal Kombattal kapcsolatban: 1. áprilisban érkezik az új játék, a Mortal Kombat 11, ami természetesen azt ígéri, hogy sokkal látványosabbra sikeredett, mint eddig bármikor. 2. Tervben van a Mortal Kombat Legends: Scorpions Revenge című, korhatáros mozifilm-változat, de még bizonytalan a sorsa.

A Bosslogic nevű Twitter-felhasználó, aki elképesztően élethű alkotásairól ismert, és elég nagy rajongótáborral rendelkezik, nemrég a saját kezébe vette a dolgot, és megmutatta, hogyan festetnének A-listás sztárok a népszerű játék karaktereiként. Tegnap már mutattunk belőlük párat, most ismét érkezett egy adag.

A legújabb alkotások között láthatjuk Chris Prattet, mint Johnny Cage – és bár a színészt nehéz elképzelni egy hasonló jellegű filmben, tény, hogy nagyon jól állna neki a szerep.

Aztán itt van még a franchise hangulatába amúgy tökéletesen passzoló Dwayne Johnson mint Shao Khan – és ha a színész amúgy nem lenne rettenetesen elfoglalt, biztos elgondolkodna a szerepen. Ugyan a képen majdnem a teljes arcát egy sisak takarja, az alkotó egyértelművé tette, hogy ő látható a képen.

Harmadikként pedig a szintén nehezen felismerhető Michael Fassbendert láthatjuk Raidenként, amely karakter egyébként eddig majdnem mindegyik játékban, és az 1995-ös mozifilmben, a Mortal Kombatban is szerepelt.

Íme a képek: