Így nézne ki Keanu Reeves a Marvel szuperhőseként (kép)A kép forrása: HeroicHollywood

Bár a Marvel már gőzerővel dolgozik filmes univerzumának negyedik fázisán, a rajongóknak nem kell megfeledkeznie a régi hősökről sem, hiszen a stúdió számos szériában folytatja a legismertebb karakterek történetét. Továbbra is kérdéses azonban, kikkel is bővül majd az MCU a jövőben.

Az viszont nem kérdés, hogy a legelszántabb rajongók nagyon szeretnék, ha a Marvel univerzumában végre felbukkanna Holdlovag is, néhány korábbi híresztelés ugyan felmerült már ezzel kapcsolatban, mindezt azonban egyelőre a stúdió nem erősítette meg.

Néhányan azonban még ennél is messzebb mentek, és egyenesen Keanu Reeveset tudják elképzelni a szerepben, amellyel kapcsolatban máris érkezett egy igencsak részletgazdag grafika, amelyen a színész Holdlovag öltözékében látható.

Bár a karakter kapcsán maga Andrew Garfield neve is felmerült, aki korábban a Csodálatos Pókemberben alakította kedvenc hálószövő hősünket, a döntés azonban, hogy a Holdlovag valóban csatlakozhat-e majd a jövőben az MCU-hoz magának Kevin Feige kezében van.