Hugh Jackman és Ryan Reynolds köztudottan megragadnak minden alkalmat, hogy megtrollkodják egymást a közösségi médiában, Reynolds ezúttal viszont onnan kapott “támadást”, ahonnan a legkevésbé számított rá.

Reynolds vasárnap kislányával vett részt a Wrexham AFC és Sheffield United mérkőzésén, amely egy rendkívül intenzív összecsapásnak bizonyult, ez pedig meg is látszott a színész arckifejezésén. Egy igazi érzelmi hullámvasútnak mondható a meccs Reynolds szemszögéből, noha csapata igen komoly vereséget szenvedett.

“Ma megvettem az ESPN+-t. Csak azért, hogy élőben lássam, ahogy a férjem bénító szorongást él át. Megérte” - írta Reynolds felesége Blake Lively a megosztott instasztoriban, amelyhez egy fotót is mellékelt a mérkőzésről.

Ryan később úgy jellemezte a meccset a Twitteren, mint "az egyik legizgalmasabb dolog, amit valaha átélt”. A walesi csapat egyébként már két percen belül hátrányba került, miután Oli McBurnie gólt lőtt, a csapat pedig hosszú este elé nézett a továbbiakban is.

Ryan a BBC-nek beszélt arról, hogy milyen hatással volt az átvétele a wrexhamiakra, és élete "legnagyobb élményének" nevezte az átvételt, miközben megpróbálja a klubot a labdarúgó-bajnokságba terelni. 

“A klub már eleve tökéletes volt, csak egy kis tudatosságra volt szükség. Nem azért vagyunk itt, hogy döntéseket hozzunk a pályán. Úgy tekintek erre a helyre, mint egy templomra. Különleges helyet foglal el a szívemben” - nyilatkozta korábban Reynolds.