2019.09.03   szerző: hp   hozzászólások: 0

A rúdtánc nem egyszerű dolog, de Jennifer Lopeznek mintha a vérében lenne, ahogy Constance Wunak mutatja meg a lenyűgöző mozdulatait A Wall Street pillangói című film friss videoklipjében.

Így tanít dögös rúdtáncra Jennifer Lopez (videó)

Hamarosan a hazai mozikban a valós eseményeken alapuló A Wall Street pillangói, melyben Jennifer Lopezt és Constance Wut egy jól menő sztriptízbár táncosnőiként láthatjuk, akik megpróbálják megkopasztani a zsíros Wall Street-i kuncsaftjaikat.

Az alábbi filmrészletben Ramona (Lopez) a csapathoz újonnan csatlakozó Destinynek (Wu) tart külön órát a rúdtánc rejtelmeiről.

Az sem véletlen, hogy az idén ötven éves (!) Lopeztől nagyon természetesnek és már-már könnyűnek tűnnek a mozdulatok. "Egész életemben táncoltam, és minden egyes nap edzek" - mondta az EW-nek adott korábbi interjújában. "De nem is kérdéses, hogy a rúdtánc jelentette a legnagyobb kihívást számomra valaha."

A Lorene Scafaria rendezésében készülő A Wall Street pillangói szeptember 26-tól látható a magyarországi mozikban.

dráma | krimi | thriller | vígjáték

2015-ben izgalmas írás jelent meg a New York Magazine-ban egy csapat sztriptíztáncosnőről. A közlemény megragadta Lorene Scarfaria fantáziáját, és csakhamar filmre vitte az... több»