Ilyen lesz az új Batman jelmeze? (kép)A kép forrása: Heroic Hollywood

Bár az új Batman film tényleges munkálatai rövidesen elkezdődnek, a film vizuális megoldásairól egyelőre azonban szinte semmilyen információt nem kaptak rajongók. A Warnernél mintha igencsak ügyelnének rá, hogy semmilyen fotó ne szivárogjon ki a jelmezpróbákról.

Már csak azért sem, hiszen maga a főszerepet alakító Robert Pattinson árulta el egy korábbi interjúban, hogy már felpróbálta az öltözéket, a rajongók pedig nagy valószínűséggel mindent megadnának érte, hogy láthassák őt végre a hacukában.

A Variety magazin korábbi riportere, Kris Tapley posztolt korábban egy bejegyzést Twitter oldalán, amelyben elárulta, hogy értesülései szerint a Batman öltözék stílusa Lee Bermejo ötletei alapján készült.

Bermejo korábban a DC képregényein dolgozott, többek között a Lex Luthor: Man of Steel, a Joker, illetve Batman: Noel című kiadványon, amelyből a film készítői valószínűleg inspirációt merítettek.

Az szóban forgó öltözék sokkalta realisztikusabbnak ígérkezik, amelyen a már ismert válltól vállig érő denevérszimbólum látható. A Matt Reeves rendezésű Batmanre azonban még egy ideig várniuk kell a rajongóknak, hiszen a film 2021-ben érkezik majd a mozikba.