2020.02.18   szerző: csd   hozzászólások: 0

A múlt hétvégére megérkezett az, amire talán sokan jó ideje vártak már, Matt Reeves és stábja végre felfedte, miként is fest majd Robert Pattinson a Batman öltözékben.

Az már most tudható, hogy Pattinson egy sokkal fiatalabb Sötét lovagot alakít majd a filmben, aki megközelítőleg két éve vette fel csupán a harcot a bűnözéssel szemben, és akinek a történet szerint ezúttal sokkalta nagyobb szüksége lesz nyomozói képességeire, mint bármelyik szuperkütyüjére.

A rövid videó ugyan nem fed fel sokat az öltözékből, a váll- és mellvérten, illetve a maszk elülső részén kívül egyelőre nem látható több a teljes koncepcióból, nagy valószínűség szerint pedig még ezeken is módosítanak majd a jövőben a készítők, mindenesetre az első reakciók a rajongók részéről már most elárasztották a közösségi felületeket.

Az új külső természetesen kapott hideget és meleget is egyaránt, továbbra is akadnak szkeptikus hangok Pattinson a szerepre való alkalmasságát illetően. A szemfülesebbek azonban egyből kiszúrták, hogy az új koncepció mintha  Batman Noel, illetve az Arkham Knightból ismert stílusjegyeket ötvözni.

Akadt olyan is, aki úgy véli, hogy az emblémát egy fegyver elemeiből állították össze, feltehetően abból, amely végzett Bruce Wayne szüleiből. És persze akadt olyan is, aki nem találta túl praktikusnak, hogy a nyaki résznél gallérral kapcsolódik a köpeny az öltözékhez.

További részéletek várhatóan érkeznek még a közeljövőben a Batman munkálataival kapcsolatban, mi pedig váruk véleményeteket az új öltözékről.