Intergalaktikus történet lesz A függetlenség napja 3

Mától a mozikban A függetlenség napja 2: Feltámadás, de Roland Emmerich rendező máris a folytatáson dolgozik.

Könnyen lehet, hogy nem A függetelenség napja - Feltámadás-ban találkozunk újra a Földet veszélyezető űrlényekkel.  Ha a film erősen teljesít majd a mozipénztáraknál, nem kétséges, hogy trilógiává bővül a franchise, a rendező, Roland Emmerich fejében pedig máris összeált a harmadik rész története.

"A következő egy intergalaktikus történet lesz" - árulta el az Empire-nek adott interjújában. "A feltámadás története után egy, vagy két évvel (és nem hússzal) játszódna. Meg akarom tartani a csapatot, különösen a fiatal karaktereket, de Jeffnek (Goldblum) és Brentnek (Spiner) is lenne szerepe. Hogy én rendezném-e? Egész biztosan. Soha nem engedném, hogy valaki más csinálja meg"- tette hozzá,  

Bár túl sokat nem árult el a potenciális harmadik rész történetéről, Emmerich elmondta, hogy nagyon ütős ötleteik vannak arra, hogy egy oly ízig-vérig, űrben játszódó scifit készítsenek el, ami mégis a Földről, és a földi emberekről szólna.

Midenesetre az biztos, hogy jól hangzik a dolog, ahogy az is, hogy a premierhétévége után a bevételi adatokat látva hamar kiderülhet a folytatás sorsa.

A A függetlenség napja 2: Feltámadás már a hazai mozikban!

akció | kaland | katasztrófafilm

A Függetlenség napja című akciófilm eseményeinek láncolata folytatódik a második részben, a 20 évvel ezelőtti történések szövődnek tovább. Az idegenek egy új generációja... több»