Itt a Dűne 2 új előzetese, és erről nem érdemes lemaradnod!

A Warner Bros. és a Legendary kiadott egy vadonatúj trailert a Dűne: Második rész című filmhez.

Ebben jobban megismerhetjük az Austin Butler, Florence Pugh, Christopher Walken által életre keltett karaktereket és a visszatérő főszereplőkből, Timothée Chalamet Pauljából és Zendaya Chanijából is többet láthatunk.

A Denis Villeneuve által rendezett és nagy részben Magyarországon forgatott, Oscar-jelölt Dűne című filmben Leto Atreides (Oscar Isaac) az Arrakisra, az univerzum legveszélyesebb és legsivatagosabb bolygójára utazott, hogy biztosítsa családja és népe jövőjét, de ellenségei Harkonnenek lemészárolják őt és seregei nagy részét.

A folytatásban Leto herceg életben maradt fia, Paul összefog a fremen Chanival (Zendaya) és a titokzatos, kék szemű Fremen bennszülöttekkel, hogy bosszút álljon a Harkonneneken, akik elpusztították a családját. Emellett valahogy meg kell találnia az egyensúlyt a Chani iránti szerelmében, miközben az univerzum sorsa forog kockán.

"Ez a világ túlmutat a kegyetlenségen. Évtizedek óta harcolunk a Harkonnenek ellen; a családom évszázadok óta harcol ellenük, és apámmal együtt lemészárolták őket" - mondja Chalamet a trailer feszült bevezetőjében. 

Paul végül elnyeri a fremenek bizalmát - egy hatalmas homokféreg meglovaglásával -, és a bennszülöttek elkezdik hinni, hogy ő a Kwisatz Haderach, egy mindenható, tisztánlátó lény, aki megmentheti a világot. A csúcspontot jelentő csatában Chalamet megküzd a Butler által életre keltett Feyd-Rautha Harkonnenel, Stellan Skarsgard Harkonnen bárójának unokaöccsével.

A trailerben először láthatjuk Walkent, mint IV. Shaddam császárt és lányát, Irulan hercegnőt is, akit Pugh alakít.

A nagysikerű első rlészt követő új fejezet, olyan új szereplőket is bemutat, mint például Léa Seydoux-t Lady Margot, egy Bene Gesserit papnőként. Chalamet és Zendaya mellett visszatér a szereplőgárdába mások közt Rebecca Ferguson, Javier Bardem és Josh Brolin is.

A Dűne: Második rész november 3-án kerül a mozikba!

akció | dráma | kaland | sci-fi

Egy messzi jövőben, amikor bolygóközi királyságok között oszlik meg a hatalom, két uralkodó dinasztia ádáz harcot vív az Arrakis bolygó feletti uralomért. E világon hatalmas... több»