Itt a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet szinkronos előzetese

Befutott a Star Wars spinoff első szinkronos trailere.

A közelmúltban derült ki, hogy Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet címmel kerül a mozikba az idei Star Wars-mozi, melyben egyben a spinoff-filmek sorozatának nyitódarabja is, máris befutott az első szinkronos előzetes.

Bár akárcsak a Star Wars VII esetében, itt sem derül ki túl sok dolog, de az kétségtelen, hogy a hangulatot sikerült megteremteni a két percben.

A produkció rendezői székét a Godzilla direktora, Gareth Edwards foglalhatja el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Felicity Jones (A mindenség elmélete), Diego Luna (Milk), Ben Mendelsohn (A sötét lovag: Felemelkedés), Donnie Yen (Ip Man), Forest Whitaker (Az utolsó skót király), Mads Mikkelsen (Hannibal, Casino Royale),Alan Tudyk (Én, a robot) és Riz Ahmed (Éjjeli féreg).

Bár a hivatalos szinopszis eddig még nem került nyilvánosságra, annyi biztos, hogy a film története egy csapat ellenálló köré épül, akik megpróbálják ellopni a Halálcsillag terveit. És ugyan jedikre és fénykardpárbajokra nem kell számítanunk, az biztos, hogy Darth Vader is feltűnik majd a színen.

Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet 2016. december 16-án debütál a mozikban.

akció | kaland | sci-fi

A raboskodó Jyn Erso-t kiszabadítják a lázadók. Amikor a Jyn megtudja, hogy apját fogva tartja a Birodalom, és arra kényszerítik, hogy építsen meg számukra egy mérhetetlen... több»