Itt az első kép Tom Hiddleston Loki sorozatábólA kép forrása: ComicBook

Alighanem a rajongók többségét már most hatalmas lázban tartja a gondolat, miként is bővül a jövőben a Marvel szuperhőseinek univerzuma. A napokban már beszámoltunk arról, hogy a nézők milyen további filmekre is számíthatnak a továbbiakban a stúdiótól, azonban úgy tűnik, hogy a Disney további meglepetéseket is tartogat a számukra.

Annyi bizonyos, hogy még ez év novemberében elindul a Disney+ online streaming szolgálgatás, amely a jövőben számos Marvel produkciónak nyújt platformot, korábban ugyanis az ABC, a Hulu és Netflix szolgáltatókon voltak megtekinthetőek a szuperhősfilmek sorozat spinoffjai.

A stúdió elnöke, Kevin Feige a napokban beszélt arról egy Disney befektetői találkozón arról, mennyire fontosnak számítanak majd az új sorozatok. „Meghatározott mennyiségű filmet tudunk elkészíteni egy évben, ugyanakkor van egy további üzleti tervünk arra vonatkozóan, amelynek segítségével még egyedibbé és különlegessé tehetjük ezt a világot” – nyilatkozta Feige.

Feige a találkozó alkalmából pedig bemutatta a készülő Loki sorozat első látványtervét is, amely már most számtalan izgalmas kérdést felvet. A snitten már látható a sorozat logója, a jelenetben pedig Loki egy forgalmas utcán sétál az 1975-ben megjelent Cápa egyik reklámja alatt. A sorozat tehát várhatóan egy teljesen másik idősíkban játszódik majd. Bár a Loki szériával kapcsolatban egyelőre nincsenek bővebb információink, várhatóan a közeljövőben gyakrabban hallunk majd a készülő produkcióról.