Itthon sem terem babér A Fantasztikus négyesnekA kép forrása: 20th Century Fox

Megőrizte első helyét nyitott a Mission: Impossible 5, a Minyonok a második, A Fantasztikus négyes a harmadik helyen zárt. 

A premierjét követő második héten is megőrizte első helyét a Tom Cruise nevével fémjelzett Mission: Impossible - Titkos nemzet, az akciófilm 45 millió forintos bevételre tett szert. A kritikus- és közönségkedvenc produkcióra közel 32 ezer néző váltott jegyet a hétvége folyamán. Eközben a hat hete futó Minyonok is őriz a második helyét, bár nem sokkal sikerült leköröznie a múlt héten debütáló, a kritikusok többsége szerint minden idők egyik legrosszabb képregényfilmjét, A Fantasztikus négyest. Míg előbbi 15.821, utóbbi 14.583 nézőt tudott a mozikba csábítani. A rendkívül népszerű animációs film eddig csak hazánkban 859 milliót kaszált.  

Bár egy hete még felfért a dobogóra, az Adam Sandler, Josh Gad és Peter Dinklage nevével fémjelzett Pixel csak az ötödik helyet szerezte meg. Előtte végzett Joel Edgerton remek kritikai fogadtatásban részesült rendezői debütálása, Az ajándék, de a permierfilmek közül egy további, A Barbie, a rocksztár hercegnő is befért a hétvége legnézettebb filmjei közé. Az animációs film 8 nézőt vonzott a mozikba. 

Lecsúszott a toplistáról A csajom barátnője (8 mozi)  és a 13 moziban premier előtt játszott Irány a bárka, míg az 1001 gramm című filmről nem érkeztek adatok.

A tengerentúlon remek nyitást követően az élre állt a rapperekről szóló Straight Outta Compton, míg Guy Richie új filmje, Az U.N.C.L.E. embere némileg a várakozások alatt teljesítve csak a harmadik helyen végzett. A Mission: Impossible - Titkos nemzet a bevételi toplistán egy helyen visszacsúszva a második lett, de összebevételei már meghaladják a 373 millió dollárt.