Ha lehet ilyet mondani, akkor A mandalóri sorozat nagyobb sikert aratott, mint a Star Wars franchise filmjei az utóbbi években. A Disney+ sorozata eddig egy évadot ért meg, de már zajlanak a második évad forgatásai is. Itt bukkant fel egy újabb igazi hollywoodi sztár, Jamie Lee Curtis is.

Curtis megjelenése a forgatás helyszínén azonnal beindította az internet találgatás- és pletykagyárát. Lehet, hogy a színésznő is szerepelni fog a második szezonban? Természetesen amíg hivatalos megerősítés vagy cáfolat nem érkezik a készítők vagy maga, a színésznő részéről, addig minden tippet helyén kell kezelni.

De ha azt nézzük, hogy Jamie Lee Curtis az utóbbi években új virágkorát éli Hollywoodban, akkor egyáltalán nem tűnik ördögtől való gondolatnak, hogy egy ilyen nagy sikerű sorozatban is felbukkanjon. Hogy milyen szerepben láthatnánk őt, arról is csak találgatások vannak.

A mandalóri első szezonjában is fordultak meg nagyobb nevek. Ilyen Gina Carano, Carl Weathers és Nick Nolte is. Mellettük pedig olyan színészeket láthattunk, mint Pedro Pascal, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Omid Abtahi és Werner Herzog. A második évad stábjából egyelőre Rosario Dawson szereplésében lehetünk biztosak, aki elsőként fogja eljátszani élőszereplős filmben Ahsoka Tano karakterét.

A készítők egyelőre hétpecsétes titokként kezelik a második évad történetét, de jelen körülmények között annak is örülhetünk, ha egyáltalán tudnak dolgozni a forgatáson. Bár pontos premierdátummal eddig sem rendelkezett a második évad, a hírek októberi debütálásról szóltak. Hogy ez végül így lesz-e, azt még nem lehet tudni.