Jason Momoa (galériánkban) csütörtökön osztotta meg a rajongókkal a hírt, hogy találkozott a Warner Bros. és a DC Comics vezetőivel, és boldogabb nem is lehetett volna. 

“Van néhány nagyon jó hírem. Nagyszerű hírek a Warner Bros. - jelentette ki Momoa, nem rejtve véka alá örömét - Szeretném elmondani, miről van szó. Peter (Safran), szeretlek. James (Gunn), szeretlek. David (Zaslav). Nos. A jövőre, a jövőre” - mondta.

De vajon mi tette Momoát ennyire boldoggá? Decemberben a The Hollywood Reporter című szaklap arra utalt, hogy az Aquaman 2 lesz az utolsó film, amelyben a színész a címszereplőt alakítja, ez azonban nem jelenti azt, hogy a Warner Bros. és a DC Studios véget kíván vetni a sztárral való együttműködésnek. Az új terv szerint Momoa a kultikus képregényhős Lobo szerepét kapná.

Az arrogancia, önzés és az esztelen erőszakra való hajlam, ez jellemzi az űrzsoldost és fejvadászt, aki a DC Comics lapjain debütált az 1980-as évek elején. Egy erről szóló megállapodás nagyon is boldoggá tehette volna Momoát. Hamarosan várhatóan kiderülnek a részletek.