75 Aquaman  (2018)

Bár még mindig közel két évet kell várniuk a rajongóknak, hogy az Aquaman folytatása megérkezzen a mozikba, a főszerepet alakító Jason Momoa egyáltalán nem lazsál, hiszen már most kőkeményen készül a szerepére.

Alighanem jóleső érzés lehet sokak számára, hogy a színész ennyire elhivatott az Aquaman 2 előkészületeivel kapcsolatban, így Momoa meg is osztott néhány rövid videót arról, miként is edz már most.

A videón feltűnik Yoko Hamamura, a Point of Impact MMA tulajdonosa, illetve Momoa kaszkadőrei is, Niko Nedyalkov, Kim Fardy és Jeremy Marinas. Szemmel láthatóan a kemény edzés mellett a szórakozásra is jut némi idő, amelyről a későbbiekben szintén közzétett egy rövid bejátszást a színész.

Az Aquaman 2 előkészületei jelenleg is gőzerővel zajlanak, és bár a film hivatalos szinopszisa egyelőre még nem ismert, annyi bizonyos, hogy a folytatásban még jobban megismerhetik majd a nézők Atlantis világát.

Jason Momoa mellett pedig Patrick WilsonYahya Abdul-Mateen II és Amber Heard is feltűnik majd a filmben. A 2018-ban mozikba került Aquaman hatalmasat szólt a mozikban, a DC számára pedig nem kis áttörést hozott a képregényfilmek terén.

Ha valamilyen oknál fogva pedig nem láttátok volna még a filmet, figyelmetekbe ajánljuk az előzetest, amely garantáltan meghozza a kedvet hozzá!