Jason Momoa koronavírusos

Egy időre leállhat az Aquaman 2 forgatása.

2021.10.29   olvasottság: <1000x   szerző: hp  

Pozitív lett pozitív lett Jason Momoa Covid-tesztje, írja a The Sun belsős forrásokra hivatkozva. Momoára most kötelező karantén vár, a producerek pedig abban reménykednek, hogy meg tudják akadályozni a további megbetegedéseket a forgatáson.

Egy forrás azt mondta: "Jason szerencsére jól van, most izolálják, miután pozitív lett a teszte. Mindenesetre ez komoly fejfájást okoz a film fejeseinek, akik aggódnak a szűkös forgatási ütemterv miatt. Természetesen a biztonság az első minden dolgozó számára, és mindenkit rendszeresen tesztelnek.”

Ha minden a tervek szerint halad, a James Wan rendezésében készülő film jövő decemberben kerülhet a mozikba. A főbb szerepeket Jason Momoa, Amber Heard, Patrick Wilson, Pilou Asbæk, Yahya Abdul-Mateen II, ésTemuera Morrison alakítják.

Momoa épp a közelmúltban mesélt arról, hogy megsérült a film forgatásán, és műteni kellett. Az esetről itt írtunk bővebben.

NA Aquaman 2  (2022)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Orm legyőzésével történetünk még közel sem ért véget, hiszen Atlantis jövője továbbra sincs biztonságban. Arthur talán véglegesen elfoglalhatja az őt megillető trónt,... több»