Játssz és NYERJ páros belépőt Kepes András rendhagyó előadására!

Kepes András a legtöbbek számára valószínűleg a televíziók képernyőjéről lehet ismerős, hiszen olyan kiváló műsorok munkálataiban vett részt, mint a Desszert vagy a Világfalu.

Azt azonban kevesebben tudják, hogy Kepes András  az általános- és a középiskolát Bejrútban és Buenos Airesben végezte el, így a világ és mások vélemény iránti érdeklődése már gyermekkorában kialakult, mindez pedig megalapozta a világlátott riporteri törekvéseit.

Hamarosan megrendezésre kerül tehát a Boldogan élünk, míg meg nem halunk? című előadás, amely során Kepes András őszintén beszél az elmúlt évek során szerzett tapasztalatairól élményeiről, saját boldogságkereséséről, utazásairól.

Ezúttal is egy kis játékra invitálunk mindenkit, amely során 5 darab páros belépőjegyet sorsolunk ki a Boldogan élünk, míg meg nem halunk című előadásra. A játékban való részvételhez pedig nem kell mást tenni, mint a játékot meghirdető Facebook poszt megírni a “Játszom!” - szót, így automatikusan bekerülsz a vasárnap éjfélkor történő sorsolásba (2020. augusztus 30.). A győztesekkel Facebookon vesszük fel a kapcsolatot.

Sok szerencsét kívánunk!