Joaquin Phoenix megszólalt a Joker-film kapcsán

Nemrég volt róla szó, hogy Joaquin Phoenix – aki leutóbb Jézust alakította a friss, Mária Magdolna című történelmi filmben, amely március végén kerül a mozikba – lenne Todd Phillips első választása Joker szerepére a Warner hamarosan készülő Joker-filmjében (amely lehetőleg kitörölné az emlékezetből Jared Leto szupergonoszát).

Ám ha a pletykák igazak – és a Warner rábólintott Phillips választására -, akkor úgy tűnik, ezt minden bizonnyal elfelejtették közölni Phoenix-szel, akit nemrég az Allocine kapott el egy interjúra. A beszélgetés során szóba került a készülő Joker-film is, Phoenix pedig teljes fapofával hárított a kérdést, miszerint fogalma sincs, milyen Joker-filmről beszélnek.

Hogy a kommunikáció milyen szinted akadt el – vajon a Warner nem egyezett bele a rendező választásába? Még nem dolgozták ki eléggé a projektet, hogy Phoenixet is beavassák? Vagy a színész adta élete alakítását, amikor lepattintotta a kérdést? -, az nyitott kérdés marad, ahogy lehet, hogy a Jokert megformáló színész személye is.