71 Tenet  (2020)

Alig néhány hete került a mozikba Christopher Nolan legújabb filmje, a Tenet, a főszerepet alakító John David Washington máris egy esetleges folytatásról beszél.

A színész az Esquire magazinnak adott interjúban beszélt arról, hogy ő maga készen áll egy második részre. Noha a premier előtt felmerült, hogy a Tenet koncepciója kapcsolódik az Eredetéhez, egyelőre semmilyen megerősítés nem érkezett Nolan részéről, hogy egy még nagyobb ívet szánna film alapötletének.

“Chris valójában mindig azt csinál, amit akar. Lehetséges, hogy épp tényleg olyasmin dolgozik, amit már évek óta előkészített. Fogalmam sincs, de remélem újra belevágunk, mert azt gondolom, hogy valami egészen egyedülálló dolgot fedeztünk fel” - nyilatkozta Washington.

A Tenet alkotóira nem kis nyomás helyeződött az elmúlt időszakban, hiszen a filmmel nyitottak újra a mozik, úgy tűnik azonban, hogy a produkció beváltotta a hozzá fűzött reményeket a bevételek terén, noha azt is fontos megjegyezni, a szélesebb nézőközönség egy kissé nehezen emészthetőnek találta a cselekményt.

Nolan filmje mindenesetre a hazai mozikban is megtekinthető, így csakis biztatni tudjuk a mozirajongókat, hogy semmi esetre se hagyják ki az élményt!