John Travolta új külsővel kezdte az évet

A színész nagy mérföldkőhöz érkezett az Instagram követőinek számát tekintve, de nem csak ezért mondott köszönetet a rajongóinak.

Alig néhány nappal azt követően, hogy John Travolta kopaszra borotvált fejjel jelentkezett be az Instagramján, a Gotti sztárjának egy jelentős mérföldkőhöz érkezett, ugyanis már 1 milliónál is többen követik a közösségi oldalon.

A 64 éves Travolta egy rövid videóban mondott köszönetet a rajongóinak.

"Üdv, itt Ben és John Travolta. Salakmotorozással töltjük a mai napot, és épp most tudtam meg a remek hírt, hogy már több mint egy millióan követtek az Instagramon. Szeretünk titeket, köszönjük, külön köszönet, amiért kedvelitek az új 'frizurámat'' - mondta, majd felemelve a sapkáját szemléltette is az új 'fazont'.  

Azt egyelőre nem tudni, hogy a kopasz fej egy szerephez kell-e, vagy a színész önszántából döntött a borotva mellett, mindesetre a hozzászólásokat elnézve a rajongóknak bejön az új külső.

Travoltát legközelebb a Trading Paint című akciófilmben valamint a Mérgező rózsa című thrillerben láthatjuk majd. Egyelőre egyik film hazai forgalmazását sem jelentették be.

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To my 1 million followers, thank you so much for your support!! Love you all!

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

Jan 9, 2019 at 5:43pm PST

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I hope everyone had a great New Year!

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

Jan 6, 2019 at 3:08pm PST