Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
61%

Gotti (2018)

Gotti
Filmadatlap
 
31
Szereplők
14
Vélemények
35
Képek
4
Videók
Gotti
 
zeusz96   2020. 04. 13.

legújabb vélemény

0

Keresni kellett a jó pillanatokat a filmben. A vágásról inkább ne is beszéljünk. Sajnos nem hozta azt a szintet amit az eredeti story már önmagában hozna. Túl sok név és felejthető, lényegtelen karakterek...és már John Travolta sem a régi.

 
jake_green   2018. 11. 04.

1
Minden elromlik, ami csak elromolhat a Gotti remakeben

Őszintén állíthatom hogy hatalmas csalódás számomra ez a film! Travolta gyenge próbálkozás volt a rendező részéről, hogy megmentse ezt a filmet. Eleve beszélünk egy KEVIN CONNOLLY rendezésről, ami már szinte borítékolható hogy "remake-koppintás-gyanú... teljes kritika»


 
VFTS   2019. 01. 30.

0

Kíváncsi voltam a filmre, de nagyot csalódtam. A történet elég lapos lett, Travoltának sem ez a legjobb alakítása. Akik szeretik a maffiás filmeket azoknak egyszer nézhető, de amúgy felejtős.

 
MMcFly2015   2019. 09. 30.

0
A keresztapa túl nagy falat? A Gotti a te filmed!

A kritikusok a földbe döngölték, mégis próbáltam bizakodón hozzáállni, már csak azért is, mert az American Crime Story (első) évadában John Travolta mint ügyvéd óriásit alakít, gondoltam, Gotti szerepét is könnyen magára tudja ölteni. Sajnos nem tud... teljes kritika»

 
schvarz   2018. 06. 13.

0

Kemény, izgalmas film, amin lehet izgulni. Megvan az a feszültség amit a műfajban elvárok. A kategóriában abszolút megállja a helyét, szerintem átlaghoz képest jobb, színvonalasabb.

 
CriticalMaster   2018. 06. 16.

0

Árnyaltan, több oldalról mutatja meg John Gotti jellemét és alakját. Az amerikaiak számára különleges figura, hisz köztudottan nagy-hatalmú gengszter, maffiózó és maffia vezető volt. Az USA -ban ismert a neve az 1985 és 1992 közti időszakból. Sokat s... több»

 
Scriptor   2018. 06. 27.

0

Közepes lett, nem nagyon ér meg egy mozijegyet, ez az igazság. A látványvilág gyenge, Travolta inkább csak erőlködik és a cselekmény is lapos. Egyszer nézős, maffia fanoknak. Nálam maximum 2.5 csillagot ér (50%).

Galéria (35)

John Travolta
Kelly Preston
John Travolta
Kelly Preston
Kelly Preston
John Travolta
Kelly Preston
Stacy Keach
John Travolta
John Travolta
John Travolta
John Travolta
John Travolta
John Travolta
John Travolta
John Travolta
John Travolta
John Travolta
John Travolta
Spencer Rocco Lofranco
Kelly Preston
John Travolta
Stacy Keach
Kelly Preston
Stacy Keach
John Travolta
Spencer Rocco Lofranco
John Travolta
John Travolta
John Travolta
John Travolta
Kelly Preston
John Travolta
Chris Kerson
Spencer Lofranco
Spencer Rocco Lofranco
Spencer Rocco Lofranco

Videók (4)

A film összbevétele 4 343 227 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 15 856 205 forintot termelt. A hazai mozik összesen 23 556 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmet eredetileg tavaly év végén tervezték bemutatni, ám aztán a stúdió úgy döntött, hogy csak videóforgalmazásban jelenteti meg. John Travoltának ez nem tetszett és inkább kivásárolta az elkészült anyagot a stúdiótól, s új forgalmazót keresett, amely elintéz egy nagyszabású mozipremiert. A terve sikerült, a kritika azonban rendesen lehúzta a filmet.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmben John Travolta (Id. John Gotti), és Ella Bleu Travolta (Angel Gotti) apa és lányát játsszák. Érdekesség még hogy John Travolta felesége Kelly Preston alakítja Gotti feleségét (Victoria Gotti). Igazi családi gengszterfilm.

(Diesel)
 

Eredetileg Joe Pesci alakította volna Angelo Ruggierót. Pesci később 3 millió dollárra perelte a producereket, mivel állítása szerint megszegték a szerződést. A színész azt állította, hogy miután a szerep kedvéért tizenöt kilót felszedett, a producerek inkább egy másik szerepet ajánlottak neki. A per jelenleg is zajlik. (2017. november) (imdb)

(hp )
 

A film női főszerepét eredetileg Lindsay Lohan alakította volna, azonban olyan követelései voltak, melyeket a producerek nem tudtak/akartak teljesíteni. Később Lohan személyesen hívta fel Marc Fiore producert, hogy hadd tarthassa meg a szerepet, de ekkor már késő volt.

(hp )
 

John Travolta számos olyan kiegészítőt viselt, melyek egykoron John Gottié voltak, egyebek mellett például a maffiózó nyakkendőit is.

(hp )
 

John Gotti Jr. szerepére olyan színészek is esélyesek voltak, mint Shia LaBeouf, Channing Tatum, Dominic Cooper és James Franco.

(hp )
 

A filmben számos olyan autó is feltűnik, ami John Travolta tulajdonában áll.

(hp )
 

A film a rettegett New York-i maffiózó, John Gotti életét dolgozza fel.

(hp )
 

A film forgatása 2016. július 25-én kezdődött meg Cincinnatiban, Ohio államban.

(hp )
 
A Gotti egy sokkal jobb sorsra érdemes történet, amit nagyon rossz irányból közelítettek meg. Egy nagyon durván csapongó és elbaltázott fércmunka, amit Tarvolta próbál menteni, de még neki sem sikerül. Tipikusan olyan film ez, aminek nagyobb volt a füstje, mint a lángja. több»
 
Számomra a morális visszásságok tették a legmélyebb benyomást a film megtekintése alatt. Mások talán másképp fognak vélekedni, talán pozitívumokat is fellelnek a Gotti kapcsán. Ha esetleg ilyennek a morzsáját sem találják, akkor én előre szóltam. több»
 
John Travolta írt egy hosszú szerelmes levelet, majd megcímezte önmagának. több»