Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
7
Vélemények
17
Képek
4
Videók
Gotti
 
schvarz   2018. 06. 13.

Kemény, izgalmas film, amin lehet izgulni. Megvan az a feszültség amit a műfajban elvárok. A kategóriában abszolút megállja a helyét, szerintem átlaghoz képest jobb, színvonalasabb.

 
CriticalMaster   2018. 06. 16.

Árnyaltan, több oldalról mutatja meg John Gotti jellemét és alakját. Az amerikaiak számára különleges figura, hisz köztudottan nagy-hatalmú gengszter, maffiózó és maffia vezető volt. Az USA -ban ismert a neve az 1985 és 1992 közti időszakból. Sokat szerepelt az újságokban. Ez a film hűen adja vissza egyéniségének összetettségét.


 
Pervenimus   2018. 06. 22.

Travolta nagyot alakít és a rendezés sem rossz. Van izgalom és a néző érdeklődései is végig megmarad. Nekem tetszett, nálam megkapja a 4 csillagot.

 
Scriptor   2018. 06. 27.

Közepes lett, nem nagyon ér meg egy mozijegyet, ez az igazság. A látványvilág gyenge, Travolta inkább csak erőlködik és a cselekmény is lapos. Egyszer nézős, maffia fanoknak. Nálam maximum 2.5 csillagot ér (50%).

 
ringololol   2018. 06. 17.

Hátborzongatóan zseniális film. Az az igazság, hogy Travoltától én már nem igazán vártam semmit sem, de ezzel az alakításával most nagyon helyretette magát nálam. Nem szeretek összehasonlítani, de az előző verzióval összevetve nem igazán adott többet a film, hacsak nem egy kissé korszerűbb, ha lehet ezt mondani egyáltalán. Ez egy "látni kell" kategória.

John Travolta
Kelly Preston
John Travolta
Kelly Preston
Kelly Preston
John Travolta
Kelly Preston
Stacy Keach
John Travolta
John Travolta
John Travolta
John Travolta
John Travolta
John Travolta
John Travolta
John Travolta
John Travolta
John Travolta
 
A Gotti egy sokkal jobb sorsra érdemes történet, amit nagyon rossz irányból közelítettek meg. Egy nagyon durván csapongó és elbaltázott fércmunka, amit Tarvolta próbál menteni, de még neki sem sikerül. Tipikusan olyan film ez, aminek nagyobb volt a füstje, mint a lángja. több»
 
Számomra a morális visszásságok tették a legmélyebb benyomást a film megtekintése alatt. Mások talán másképp fognak vélekedni, talán pozitívumokat is fellelnek a Gotti kapcsán. Ha esetleg ilyennek a morzsáját sem találják, akkor én előre szóltam. több»
 
John Travolta írt egy hosszú szerelmes levelet, majd megcímezte önmagának. több»
 

A filmben John Travolta (Id. John Gotti), és Ella Bleu Travolta (Angel Gotti) apa és lányát játsszák. Érdekesség még hogy John Travolta felesége Kelly Preston alakítja Gotti feleségét (Victoria Gotti). Igazi családi gengszterfilm.

(Diesel )
 

Eredetileg Joe Pesci alakította volna Angelo Ruggierót. Pesci később 3 millió dollárra perelte a producereket, mivel állítása szerint megszegték a szerződést. A színész azt állította, hogy miután a szerep kedvéért tizenöt kilót felszedett, a producerek inkább egy másik szerepet ajánlottak neki. A per jelenleg is zajlik. (2017. november) (imdb)

(hp )
 

A film női főszerepét eredetileg Lindsay Lohan alakította volna, azonban olyan követelései voltak, melyeket a producerek nem tudtak/akartak teljesíteni. Később Lohan személyesen hívta fel Marc Fiore producert, hogy hadd tarthassa meg a szerepet, de ekkor már késő volt.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.