Johnny Depp élete formájában a Black Mass előzetesében

Hosszú idő után úgy tűnik, Johnny Depp végre ismét erős alakítással készül. A színész a Black Mass első előzetesében megfagyasztja maga körül a levegőt.

A tegnapi első hivatalos kép után megérkezett Johnny Depp legújabb filmjének előzetese, melyben a színész a bostoni alvilág hírhedt alakját, Whitey Bulgert alakítja.

A projekt nagyon ígéretesnek tűnik, azok a szerencsés újságírók, akik már láthattak néhány percet belőle, a legnagyobb maffiafilmekhez hasonlították.  

 A Fekete mise a maffiafőnök életét dolgozza fel, mely nem szűkölködött ellentmondásokban. Bulger harminc évig volt az FBI informátora, melyért cserébe a szövetségi nyomozóiroda szemet hunyt sötét ügyletei felett.

Ami a film történetét illeti, a hetvenes években Dél-Bostonban egy FBI-ügynök, John Connolly meggyőzi az ismert ír származású maffiafőnököt, James ’Whitey’ Bulgert, hogy fogjanak össze a közös ellenség, az olasz maffia ellen.

Bár a megállapodásnak köszönhetően Bulger rendkívüli hatalomra tett szert, a sors őt is utolérte, ugyanis miután a nyomozóknak sikerült lekapcsolniuk az olasz bűnszövetkezetet, őt is felültették, majd bűntársaival és a vele szövetkező FBI-ügynökkel együtt bíróság elé állították.

Az életrajzi filmet Scott Cooper rendezi, a főbb szerepekben Deppen kívül olyan színészeket láthatunk, mint Joel Edgerton, Dakota Johnson, Juno Temple, Jesse Plemons, Benedict Cumberbatch, Adam Scott, Corey Stoll és Kevin Bacon.

A Fekete mise 2015. szeptember 18-án debütál a mozikban.