Johnny Depp: Elképesztő összegért lehet újra Jack Sparrow a sztár

Mint ismert, Johnny Depp azért perelte be egykori feleségét 50 millió dollárra, mert Amber Heard egy 2018-as cikkben a neve említése nélkül, de elég egyértelműen azt állította róla, hogy házasságuk alatt bántalmazta őt. A dologból bírósági per lett, mivel a színészt a vádak (és egy elveszített brit per) miatt több szerepéből is lapátra tették.

Johnny Depp nem csak Grindelwald karakterét veszítette el, de az elmúlt években csak arról lehetett hallani és olvasni, hogy a Disney sem kér belőle többé. Ez már csak azért is fájó (a rajongóknak különösen), mert így a leghíresebb szerepétől, Jack Sparrow kapitánytól kellett búcsút vennie. Márpedig A Karib-tenger kalózai sosem lenne ugyanaz nélküle.

A színész végül megnyerte a pert volt felesége ellen, ami a karrierjében is új fordulatot hozhat. Öt filmben játszhatta el eddig Jack Sparrowt, de a készülő hatodik filmből már kirúgták, amivel állítólag 22,5 millió dollárt bukott. Most viszont arról lehet hallani, hogy ennek a sokszorosát keresheti meg, ugyanis a Disney szeretné őt visszahozni.

A stúdióhoz közeli források azt állítják, hogy a Disney már felvette a kapcsolatot a sztárral, akinek egy 301 millió dollárról szóló szerződést tettek le az asztalára. Ebben már nem csak a hatodik Karib-tengeri kaland lehet benne, hanem egy Disney+-ra készítendő spin-off sorozat is. Utóbbi Jack Sparrow és a Fekete Gyöngy korai éveit mesélné el.

Mindez egyelőre csupán pletyka, de a források arról beszélnek, hogy a Disneynek nagyon megérné felmelegíteni a kapcsolatot Johnny Deppel. Hogy a színésznek minderről mi a véleménye, az jó kérdés. Annak idején ugyanis elég csúfosan penderítették ki a Disneytől, könnyen lehet, hogy még egy ilyen szerződés sem lehet elegendő a büszkeségével szemben. Ha egyáltalán tényleg van ilyen szerződés.