Egyre gyakrabban hallani az elmúlt időszakban a hatodik Karib-tenger kalózai film előkészületeiről. Korábban már több alkalommal beszámoltunk arról, hogy a franchise következő produkciója lényegében rebbotolja majd a szériát, most azonban úgy tűnik, hogy egy régi ismerős arc is felbukkanhat majd a filmben.

Bár mostanáig mást sem lehetett hallani, hogy szinte semmi esély sincs arra, hogy Johnny Depp valaha még újra megkapja Jack Sparrow szerepét, a DisInsider magazin főszerkesztőjének, Skyler Shuler értesülései szerint Depp nagyonis visszatérhet még Sparrow kapitányként.

Mindez azt feltételezi, hogy a következő Karib-tenger kalózai nem teljesen egy reboot lesz majd, hanem jó eséllyel az Űrdongóhoz hasonlóan egy új univerzumba helyezi majd a teljes cselekményt.

A múlt hét folyamán arról is hír érkezett, hogy a Disney-nél mindenképpen szerepeltetni szeretnék viszont Karen Gillant, arról azonban, hogy Depp valóban visszakaphatja-e régi szerepét, egyelőre nem tett hivatalos közleményt a stúdió.