Jön a Bazi nagy görög lagzi 3

Trilógiává bővül a Bazi nagy görög lagzi, mindezt ráadásul maga Nia Vardalos közölte a közösségi médiában.

Vardalos egy instaposztban jelentette be, hogy a harmadik rész forgatása már javában zajlik Athénban. “Sok szeretet és hála mindazért a támogatásért, amelyet tőletek kaptunk, amíg arra vártunk, hogy forgathassunk” - írja a színésznő. Vardalos azt is elárulta, hogy a harmadik részt ő maga rendezi majd.

A korábbi értesülések szerint a forgatókönyv még tavaly ősszel elkészült, most pedig nagyon úgy tűnik, hogy az eredeti stábtagok közül Lainie Kazan, Louis Mandylor és Gia Carides is visszatérnek a folytatásban.

Michael Constantine tavaly augusztusban hunyt el, Vardalos viszont azt is elmondta, hogy idősebb pályatársa végig támogatását fejezte ki a harmadik rész elkészítésével kapcsolatban:

“Michael elmondta, hogy nem tud velünk tartani a harmadik filmben, és az volt a kívánsága, hogy folytassuk. A forgatókönyvet úgy írtam, hogy tükrözze Michael döntését, és mindig is nagy becsben fogom tartani az utolsó üzenetét.”

A Bazi nagy görög lagzi harmadik részével kapcsolatban egyelőre nincsenek bővebb információ, azonban a közeljövőben várhatóan gyakrabban hallunk még a munkálatokról.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nia Vardalos (@niavardalos) által megosztott bejegyzés