Jön a Bohém rapszódia 2?

Jól olvastátok a címet, könnyen előfordulhat, hogy folytatás kap a Queen-mozifilm.

Közel 900 millió dollár összbevétel és 4 Oscar, ennyi kellhet ahhoz, hogy bármiből készülhessen folytatás. Legalább egyelőre eléggé így áll a helyzet a Bohém rapszódia kapcsán.

A Rami Malek főszereplésével készülő film a Queen-zenekar és Freddie Mercury történetét (több helyen alaposan felrúgva a valós eseményeket) mesélte el, a sztori a Live Aid koncerttel lezárult, és ekkor még mindenki azt gondolta, hogy véglegesen.

Csakhogy a bandával számos alkalommal is együtt dolgozó Rudi Dolezal kliprendező szerint a Queen menedzsere, Jim Beach jelenleg is azon dolgozik, hogy miként hozhatná tető alá a folytatást, ami most már azért sem tűnik teljesen légből kapott információnak, mert a zenekar gitáros, Brian May már decemberben felvetette ennek a lehetőségét. Ha valóban elkészül a második rész, abban már biztos nem tér vissza Rami Malek, ugyanis a sztori a Queen történetét folytatná Mercury halála után.

Természetesen Dolezal szavai még távolról sem tekinthetőek hivatalos bejelentésnek, de amit többet fogunk tudni, egész biztosan beszámolunk a fejleményekről.

dráma | életrajzi | zenés

A Bohém rapszódia élénk és vibráló tablót fest a legendás Queen zenekar történetéről és a konvenciókra fittyet hányó, már-már polgárpukkasztó frontemberének, Freddie... több»