Keanu Reeves egyik legnépszerűbb filmje volt a 2005-ös Constantine - A démonvadász. A DC-képregényből készült film mára amolyan kultstátuszt kapott, a rajongók egy mindössze egyetlen évadot megért sorozatot leszámítva máig hiába várnak a folytatásra. Még egy darabig mindenképpen türelmesnek kell lenniük, de legalább már hivatalos: készül a Constantine 2.

Egyelőre nagyjából ennyit is lehet tudni az egész projektről néhány további információval kiegészítve. Ami a legfontosabb lehet a rajongók számára, hogy Keanu Reeves visszatér a folytatásban. Ahogy megteszi ezt az első részt rendező Francis Lawrence is. A forgatókönyvet pedig az az Akiva Goldsman fogja írni többedmagával, aki az első rész producere is volt.

Ami a történetet illeti, egyelőre csak az ötletelési fázisban jár a projekt, viszont azt egy interjúban Francis Lawrence elárulta, hogy Keanu Reevesszel és Akiva Goldsmannal már nagyon régóta tervezik és beszélgetnek a filmről, így rengeteg ötletet kibontottak már. Viszont azt nem tudni, hogy ezekből mi és miként fog megvalósulni.

Annyit azonban még hozzátett, hogy a rajongók egy sokkal keményebb és ijesztőbb filmre készülhetnek. Elmondta, hogy annak idején a Warner Bros. kérésére addig faragták az első részt, amíg az PG-13 besorolást nem kaphatott. Viszont az erről döntő bizottság végül mégis R-besorolást, vagyis csak felnőtteknek szánt kategóriát adott a filmnek, ami nagy szívfájdalma volt a rendezőnek. Úgy érezte, hogy ha már mégis R-besorolást kapott, akkor igenis készíthettek volna ennek megfelelő filmet, de nem így tettek. Most viszont azt ígéri, hogy igazi R-besorolású durvulásra számíthatnak a rajongók.