A Creed 4 jelenleg a fejlesztési szakaszban jár, de úgy fest, megvan a rendező, aki nem más, mint a franchise sztárja, az előző rész direktori székét is elfoglaló Michael B. Jordan (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) lesz. 

Jordan, aki a Creed III című filmmel debütált rendezőként, természetesen visszatér Adonis Creed szerepében. Az év elején bemutatott harmadik film rekordot döntött a franchise debütáló hétvégéjén, 58 millió dolláros bevétellel, ami nem kis szó egy elsőfilmes rendezőtől. 

Bár az MGM hivatalosan nem nyilatkozott, a franchise producere, Irwin Winkler megerősítette a Creed 4 fejlesztését. A Rocky filmek spinoffjában 2015-ben tűnt fel először Jordan Adonis szerepében, majd a harmadik rész volt első film a sorozatban, melyben nem szerepelt Sylvester Stallone mint Rocky Balboa. 

A negyedik Creed-film egyelőre nem kapott premierdátumot, a gyártás várhatóan egy év múlva veszi kezdetét, így 2025-nél hamarabb aligha számíthatunk a következő részre.

75 Creed III  (2023)

dráma | sportfilm

Miután Adonis Creed (Michael B. Jordan) átvette a hatalmat a bokszvilágban, karrierje és családi élete egyaránt virágzik. Addig, amíg gyermekkori barátja, Damian (Jonathan Majors)... több»