Zack Snydernek idén duplán is sikerült nagy meglepetést okozni a rajongóknak. Egyrészt megjelent Az Igazság Ligája rendezői változata, amelynek sikerült feledtetni a Joss Whedon-féle fiaskót, másrészt a Netflixen debütált A halottak hadserege, amely a megjelenést követően a szolgáltató legnézettebb tartalmának számított.

Mondani se kell, hogy nem is váratott magára sokáig a hír, hogy folytatás készül A halottak hadseregéhez, ráadásul a Netflix egy teljes franchise-t kíván felhúzni Snyder koncepciójára. A kritikusok és a nézők egyaránt üdvözölték az ötletet, hiszen ezzel Snyder visszatérne ahhoz a műfajhoz, amelyben a legjobb, történetesen a zombifilmekhez, így csakhamar hivatalossás is vált, hogy Jay Oliva társrendezővel Snyder animációs sorozatot készít Army of the Dead: Lost Vegas címmel.

Ez azonban csupán a jéghegy csúcsa, hiszen a The Hollywood Reporter magazin értesülései szerint a Netflix és a rendező felesége, Deborah Snyder tulajdonában lévő a The Stone Quarry produkciós cég egyezményt kötött arról, amelynek értelmében a streaming szolgáltató már fejlesztés alatt álló projekteket támogat, cserébe elsőként láthatja majd az eredményt, így elsőként is tehet ajánlatot a forgalmazási jogok megvásárlására.

Snyder minőségi tartalmat kínál cserébe, így nem is kellett sokáig várni arra, hogy hírt kapjunk a Tolvajok hadserege projektről, amelyhez már be is futottak az első képek. A produkció élére Matthias Schweighöfer került, maga Snyder pedig a Shay Hattennel közösen forgatókönyvíróként veszi ki a részét a munkálatokból, a jövőben pedig várhatóak érkezik majd A halottak hadserege 2. is, amelyhez Snydernek saját elmondása szerint már van néhány eszement ötlete.

A tolvajok hadserege jó eséllyel még idén megjelenhet, friss képeket pedig a film adatlapján találtok!