2019.04.09   szerző: csd   hozzászólások: 0

Néha egy zombie-sorozatnak sem árt egy kis vérfrissítés, a The Walking Dead az utóbbi évek egyik legsikeresebb sorozata, amely öt évvel az elrajtolása után spin-offot is kapott Fear the Walking Dead címmel.

Jön a harmadik Walking Dead sorozat, és már azt is tudjuk, mikor!A kép forrása: tvweb

A napokban tartott sajtótájékoztatót az AMC, amelyben elárulta, hogy újabb nagy dobásra készült. A csatorna tervei közt szerepel ugyanis egy harmadik Walking Dead spin-off elkészítése, amely az alkotók szerint az univerzum újabb oldalát mutatná meg a nézők számára.

Az új széria stábjában már most tudható, hogy helyet kapna Matt Negrete, aki korábban számtalan epizódot írt a Walking Dead számára. Bár a cselekményről egyelőre nem sokat tudni, annyi bizonyos a történet középpontjában két női főszereplő állna.

Az viszont már most tudható, hogy a csatorna már most megrendelte az első tíz epizód legyártását, ráadásul a sorozat már 2020-ban a képernyőkre kerül.

88 The Walking Dead  (2010)

dráma | horror | sci-fi | thriller

Miután Rick Grimes egy elhagyott kórházban ébred fel a kómából, azzal kell szembesülnie, hogy szinte az egész civilizációt elpusztította egy zombijárvány. Rick felesége és... több»