Jön a Neveletlen hercegnő 3A kép forrása: 2001 WALT DISNEY Pictures

A Walt Disney hosszas tervezés után megtette az első lépést; elkészül a Neveletlen hercegnő harmadik része.

A 2001-ben bemutatott, Meg Carbot regényén alapuló Neveletlen hercegnőnek köszönhetően Anne Hathaway egy pillanat alatt a hollywoodi színésznők élvonalában találta magát. Bár a második rész már kevésbé volt sikerese, a Disney úgy érzi, van még potenciál a folytatásban.

Hathaway az elmúlt években többször is nyíltan hangot adott annak, hogy végzett a franchise-zal, és nem kíván szerepelni egy esetleges folytatásban, ezt azonban még azelőtt mondta, hogy a stúdió zöld utat adott volna a projektnek.

A Neveletlen hercegnő 2 története szerint Miából öt év alatt gyönyörű nő lett, aki alig várja, hogy végre a gyakorlatban is kipróbálhassa magát Genovia hercegnője szerepében. Miután beköltözik a palotába nagyanyjához, Clarisse királynőhöz, kiderül, hogy nem élvezheti sokáig a hercegnői életet, mert hamarosan a koronát kell viselnie. Persze a problémák soha nem járnak egyedül. A meglepett kisasszonnyal mellékesen azt is közlik, hogy a genoviai törvények értelmében a hercegnőnek a megkoronázás előtt még férjhez kell mennie.

Arról, hogy a Disney hogyan folytatná a történetet, egyelőre nincsenek információk, így erre valószínűleg a projekt hivatalos bejelentéséig várnunk kell. Az mindenesetre kiderült, hogy a film produceri teendőit az előző két részen is dolgozó Debra Chase látja majd el.

A Neveletlen hercegnő 3 2017-ben debütál a mozikban.