Kapaszkodj meg, új Terminátor-filmen dolgozik James Cameron!

Noha az elmúlt években megjelent Terminátor-filmek enyhén szólva is kudarcot vallottak, nagyon úgy tűnik, hogy James Cameron továbbra sem mondott le erről a franchise-ról.

Bár a rendező jelenleg minden idejét leköti az Avatar-széria, amelynek harmadik része a tervek szerint 2024 decemberében jelenik majd meg, Cameron mindenesetre már a tavalyi év végén elmondta, hogy komolyan felmerült benne, hogy új Terminátor filmet is készítsen.

“Ha egy újabb Terminátor játékfilmet készítenék, és talán megpróbálnám újraindítani a franchise-t, akkor a mesterséges intelligencia oldalára koncentrálnék, és kevésbé az őrült rossz robotokra. Megvitatjuk, de még semmi sincs eldöntve” - mondta a rendező a Dell Technologies World egyik beszélgetésén.

Cameron akkor azt is hozzátette, hogy már három hónapja dolgozik egy Terminátor forgatókönyvén, ám jelenleg minden energiáját és idejét az Avatar negyedik és ötödik részének szenteli.

2024 áprilisában ráadásul a párizsi Cinémathèque Française-ben lesz látható egy kiállítás, amely a rendező eddigi teljes műveit bemutatja majd.

akció | kaland | sci-fi

A Terminátor - Sötét végzet cselekménye A terminátor 2: Az ítélet napja után játszódik, James Cameron azonban átadta a rendezői stafétát a Deadpoolt készítő Tom Millernek,... több»