Keanu Reeves utánozhatatlan, de már megvan az utódja

Nem mondunk semmi újat azzal, ha azt állítjuk, hogy Keanu Reeves napjaink legkedveltebb hollywoodi sztárja, akit nem csupán rajongás, hanem köztisztelet is övez, ráadásul úgy tűnik, hogy már meg is van az utódja.

A színészről köztudott, hogy mindig is nagyon közvetlen volt a rajongóival, az interjúkban pedig szinte mindig megoszt valami bölcsességet az életről, halálról, szerelemről és párkapcsolatról, amelyekkel igazán nagy hatást sikerül gyakorolnia a közönségre.

Azon már szinte senki sem lepődött meg, hogy a John Wick kaszkadőreinek személyre szabott karórát ajándékozott, de van egy gesztus, amelyet Reeves akkor tesz, amikor női rajongóival fotózkodik együtt. A színész ugyanis sohasem karolja át teljesen a partnereit, nem pihenteti a kezét a csípőjükön, mintha ezzel is egyfajta tiszteletet szeretne kifejezni.

A Stranger Things sztárja, Joseph Quinn pedig ezt a gesztust vette át, a közösségi felületeken több olyan kép is megjelent a színészről, amelyen hasonló magatartást tanúsít a vele fotózkodó hölgyekkel szemben.

“Láttam, ahogy ez a fickó 38 másodpercig úgy bánt a lányommal, mintha élete szerelme lenne” - nyilatkozta nemrégiben egy férfi, aki arról mesélt, milyen élmény is volt találkozni színésszel egy nyilvános eseményen.

A férfi azt is hozzátette, lánya két barátságkarkötőt készített, és mindkettőt a színésznek akarta adni, mert nem tudta összerakni őket, mire Quinn azt válaszolta: "Mi lenne, ha ezt tennénk? Te megtartod az egyiket, én megtartom a másikat, és ez egy életre összeköt minket.”

Joseph Quinn a Stranger Things negyedik évadában alakította Eddi Munsont, akire végül szomorú sors várt a lezárásban, noha a múltban már felröppent néhány azzal kapcsolatos pletyka, hogy a karakter esetleg visszatérhet a folytatásban.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joseph Quinn Updates (@josephquinnteam) által megosztott bejegyzés