Kiderült, hogyan fertőződött meg koronavírussal Tom Hanks

Talán nehéz elhinni, de már közel egy hónapja vált globális méretűvé a jelenleg is zajló koronavírus járvány.

A pandémia egyre súlyosabb mértéket ölt, ráadásul Hollywoodot sem kíméli. Arról már korábban beszámoltunk, hogy több filmszínész és filmes szakember is elkapta a vírust, köztük elsőként Tom Hanks és felesége, Rita Wilson.

A pár még Ausztráliában került karanténba a megbetegedés első hetében, ám nem sokkal később már haza utazhattak minden komolyabb komplikáció nélkül. Mostanáig nem szólaltak meg az üggyel kapcsolatban, Hanks azonban megtörte a hallgatást a Good Morning America című beszélgetős műsorban beszélt arról, miként is kaphatta el a vírust.

“Csakis olyasvalakitől kaphattuk el, akivel mindketten egyidejűleg találkoztunk. Nem tudjuk, hogy pontosan, hogy mikor és hol történhetett. Annyit biztosra tudunk viszont, hogy egy közeli hozzátartozónk vagy bárki a családból nem kapta el a fertőzést” - mesélte a színész.

Az egészségügyi szervezetek és a kormányok is világszerte továbbra is mindenkit arra buzdítanak, hogy lehetőleg ne mozduljanak ki otthonaikból. Ez persze nem könnyű, számos filmstúdió igyekszik más platforomot találni, hogy bemutathassák az új megjelenéseket anélkül, hogy minden premiert el kellene halasztani, így téve egy kissé elviselhetőbbé a bezártságot.