Kiderült, mi okozta valójában Betty White halálát

A tavalyi év végének egyik nagy tragédiája volt Betty White halála. A színésznő ugyanis alig néhány héttel a századik születésnapja előtt hagyott itt minket szilveszter előtt egy nappal. A színésznő halálának pontos oka viszont csak most került nyilvánosságra.

Betty White egészen sajátos karriert futott be, ugyanis meglehetősen idősen kezdett el színészettel foglalkozni. Ez elsősorban annak volt köszönhető, hogy fiatalon még nem tartották elég fotogénnek. A nagy áttörés viszont a hetvenes években jött el, ettől kezdve sorozatokban és filmekben egyaránt rendre feltűnt és alakításaival számos díjat is bezsebelt. A színésznő még a kilencvenes éveiben is aktív maradt, de jellemzően inkább csak a hangját kölcsönözte egy-egy animációs filmhez.  

Betty White 2021. december 30-án hunyt el. A halálának pontos oka viszont csak a minap került nyilvánosságra. Eszerint a legendás színésznővel stroke végzett, amelyet hat nappal a halála előtt kapott. A jelentések szerint a színésznő a súlyos agyvérzés utáni napokban végig öntudatánál volt és összefüggően tudott beszélni. Végül otthonában hunyt el békés körülmények között. 2022. január 17-én töltötte volna be a századik életévét.