NA Aquaman 2  (2022)

Úgy tűnik, hogy az egymás elleni per nem csak Johnny Depp, de Amber Heard karrierjének is alaposan betesz. A színész több nagy kaliberű hollywoodi projektből is kikerült, így a Karib-tenger kalózai és a Legendás állatok és gondozásuk franchise-ban is leváltották. De a legújabb jelek arra utalnak, hogy Amber Heard is bukja pályafutása talán eddigi legnagyobb szerepét.

2022.05.17   olvasottság: 35410x   szerző: GGS  

A színésznő még 2018-ban elég fontos szerepet játszott az Aquamanben, ahol Merát alakította. Karaktere elég hangsúlyosan jelen volt az egész sztoriban és nem volt kérdés, hogy a folytatásban is visszatér. De most már egyre inkább kérdésessé válik.

A Warner Bros. korábban kategorikusan kijelentette, hogy nem fog engedni a rajongói nyomásnak a színésznő eltávolítása kapcsán és továbbra is bizalmat szavaznak neki a folytatásban. Hiába tart már a lecseréléséről szóló legújabb petíció is négymillió rajongói aláírásnál…

Ám a szemfüles rajongók most kiszúrták, hogy az Aquaman 2 rendezője, James Wan diszkréten kikövette az Instagramon a színésznőt. És ha ez még nem lenne elég, ugyanígy tett a Warner Bros. Pictures és a Warner Bros. Entertainment hivatalos Instagram-fiókja is. Ezzel együtt az is kiderült, hogy Mera a második moziban már csak egy nagyobb cameo erejéig bukkanhat fel, alig tíz perc juthat neki az egész filmből.

Az, hogy a karaktere drasztikus háttérbeszorítása és a közösségi médiában történtek között van-e bármilyen összefüggés, azt biztosan csak az értintettek tudhatják. Mindenesetre aligha lehet pusztán véletlen egybeesés.