Kaley Cuoco lábát 2010 szeptemberében egy súlyos lovasbaleset következtében kis híján amputálni kellett.

A színésznő mindezt a napokban megjelent The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story of the Epic Hit Series című kötetben idézi fel, amelyet a People magazin adott közre. Cuoco azt is elárulta, hogy mielőtt megműtötték volna, egy dokumentumot kellett aláírnia, amelyben hozzájárul ahhoz, hogy a végtagot amputálják, amennyiben nem tudják megmenteni azt.

“Végül minden rendben alakult, egy héttel később pedig már talpon is voltam és dolgoztam, de az orvosok úgy viselkedtek, mintha soha többé nem tudok majd járni. Sokkal rosszabbul hangzott, mint amilyen a helyzet volt” - mondta a színésznő.

Az Agymenők készítői egyébként két epizódból is kiírták a színésznőt annak idején, Chuck Lorre pedig a széria legsötétebb és legijesztőbb időszakának nevezte a történteket. “Csodák sorozata volt az, ami lehetővé tette számunkra, hogy túljussunk ezen, és hogy ő egészségesen kerüljön ki mindebből” - mondta a rendező.

A történtekkel kapcsolatban Johnny Galecki is megszólalt, a színész elmondta, hogy annyira megkönnyebbült, amikor meglátta partnerét, hogy könnyekben tört ki. Ehhez fűződően Galecki Cuocóval való kapcsolatukról is megszólalt:

“Elterelte volna a figyelmünket a munkáról, ha megpróbáljuk továbbra is figyelmen kívül hagyni, minthogy ténylegesen felismerjük és átadjuk magunkat az egésznek.”