Bella Thorne, aki a Disney Channel Indul a risza! című sorozatában tett szert széleskörű ismertségre, Emily Ratajkowski "High Low With EmRata" című podcastjában korábban elárulta, hogy 14 éves korában majdnem elvesztette a munkáját, a színésznő úgy érezte ugyanis, hogy akkoriban, hogy több szituációban is szexualizálták.

"Egyszer majdnem kirúgtak a Disney Channelről, mert 14 éves voltam, és kétrészes ruhában voltam a strandon" - mondta Thorne. "Egy stylist, akivel együtt lógtam, felrakta rám ezt a láncot, ami olyan, mint egy testlánc. Nem is tudom. Nem érdekel. Volt egy rajongó, aki készített rólam egy fotót a strandon. Majdnem kirúgtak. Az egész média tele volt vele, szó szerint vírusszerűen terjedt el akkoriban. Azt mondták: "Hogy merészeli ez a kislány ezt csinálni? Ez annyira undorító."

Bella Thorne elmondta, hogy nyomást gyakoroltak a Disney-re, hogy kirúgják a produkciótól, amelyben Zendaya mellett szerepelt 2010 és 2013 között, mert az emberek kifogásolták, hogy bikiniben van a tengerparton. Ennek ellenére a Disney úgy döntött, hogy nem bocsátja el, hanem inkább arra utasította, hogy a jövőben szerényebben öltözzön a strandon, fiú rövidnadrágot és bő pólót viselve.

“Egyszer egy rendezőtől kaptam visszajelzést, pedig 10 éves voltam. A casting igazgató felhívta az ügynökömet, az ügynök pedig az anyukámat, és azt mondták: ‘Szóval nem lép tovább, mert a rendező úgy érezte, hogy flörtöl vele, és ez nagyon kellemetlen volt neki’ - mesélte a színésznő.

A Disney Channel képviselő egyelőre nem reagáltak a színésznő nyilatkozatára, a teljes interjút lentebb tudjátok megtekinteni: