Kiskorú megerőszakolásával és zaklatásával vádolják Marilyn Mansont

Egy nő azzal vádolja Marilyn Mansont, hogy fiatalkorában szexuálisan zaklatta őt - derült ki a New York-i Nassau megyében hétfőn benyújtott új keresetből. 

Az állítólagos áldozat, akit a perben csak "Jane Doe"-ként nevezne meg, azt állítja, hogy először az egyik koncertje után találkozott Mansonnal 1995 szeptemberében, amikor a férfi felhívta őt a turnébuszára. Akkor mindössze 16 éves volt. 

"Miközben a turnébuszon tartózkodott, az alperes Warner különböző szexuális bűncselekményeket hajtott végre a felperessel, aki akkor még szűz volt, beleértve, de nem kizárólagosan a kényszerített közösülést és a hüvelyi behatolást" - áll a keresetben, amelyet az Insider Doe ügyvédeitől kapott meg. 

Az első állítólagos támadás után Doe azt mondta, hogy Manson "kinevette" és azt mondta neki, hogy "takarodjon a buszomról".  A nő azt is mondta, hogy "ha bárkinek elmondja, megöli őt és a családját" - áll a perben. 

Doe azt állítja, hogy Warner az első találkozásuk után elkezdte hívogatni őt, és arra kérte, hogy küldjön "explicit szexuális fotókat róla és a barátairól a rajongói klubjának". 

Azt is elmondta, hogy a férfi ragaszkodott hozzá, hogy részt vegyen egy másik koncerten a louisianai New Orleansban, 1995. december 9-én.  A koncert után állítólag meghívták Manson turnébuszára, ahol a férfi ismét szexuálisan bántalmazta őt.

Mansonnak számos hasonló eset kapcsán kellett védekeznie az utóbbi években, épp a közelmúltban került pont az őt nemi erőszakkal vádoló színésznő ügyének végére.