Korhatáros Penge-filmet tervez a Marvel?

Kimondani is sok, hogy a Penge is idén lesz 20 éves film. De ami régi, az ugye nem feltétlenül rossz: Hollywood pedig szereti a folytatásokat.

És igen, már rebesgetik egy ideje, és jó pár pletyka terjedt már azzal kapcsolatban, hogy hamarosan ismét folytatást kap a Penge-franchise, jóllehet eddig nem valósult meg belőle semmi.

Most viszont ismét elkezdődött a pusmogás arról, hogy készül egy új film, sőt – még Wesley Snipes is visszatér a legendás vámpírvadász szerepében, de még ez is hagyján, mert az új híresztelések szerint a film az erősen korhatáros kategóriába esik majd.

A hírek egyelőre nem megerősített forrásból érkeztek, és sem a Marvel, sem a színész nem erősítette meg őket, de úgy tűnik, hogy a stúdió titokban ügyködik egy új Penge-forgatókönyvön, bár nem tudni, hogy ki írja.

Egyes források szerint a film történetében Penge a saját lányát edzi, akit hasonló tevékenységre képez ki, amelyet maga is űz: vámpírokat ölni. A hír elég valószínűnek tűnik, ugyanis nem lenne hülyeség, ha a stúdió ebbe az irányba indulna el, és Penge átadná valakinek a stafétabotot.

A színész tavaly érkezett azzal a meglepő hírrel, hogy nem is egy, hanem két filmet is készít a Marvellel – vagy legalábbis tárgyalásokban van a stúdióval. A híresztelések egy ponton elhaltak, és további információk akkor nem érkeztek az esetleges filmekről – lehet, hogy ezek a pletykák lennének azok?

Valószínűleg akkor kapunk majd pontos választ, amikor a Disney és a Fox végre egybeolvad. A jelenlegi állás szerint a Fox egy kisebb, de valamennyire önálló almárkaként kerülne a Disneyhez, hogy a családbarát tartalmakról híres gigastúdió a Foxon keresztül tudjon új témákkal és műfajokkal kísérletezni, mint például az erősen csak felnőtteknek ajánlott tartalmak.