Kung Fu Panda 4: Végre megérkezett az előzetes!

A Sárkányharcos visszatért. A DreamWorks kiadta a március 21-én megjelenő Kung Fu Panda 4 előzetesét!

A franchise egy Po nevű pandát (Jack Black) követ, akinek az első filmben az a sorsa, hogy a megjósolt Sárkányharcos legyen, az egyetlen kung-fu mester, aki képes legyőzni a gonosz Tai Lungot.

Shifu mester (Dustin Hoffman) képzi ki őt a Furious Five harcostársaival együtt: Daru mester (David Cross), Sáska mester (Seth Rogen), Majom mester (Jackie Chan), Tigris mester (Angelina Jolie) és Vipera mester (Lucy Liu) segítségével.

A 2011-ben és 2016-ban megjelent folytatásokban Po és barátai tovább védik Kínát a legnagyobb ellenséggel szemben, miközben felfedezik Po biológiai gyökereit is.

Black az év elején a CinemaConon említette meg az új film cselekményét, kifejtve, hogy Po készen áll arra, hogy visszavonuljon a Sárkányharcos szerepéből és ő is spirituális vezető legyen. Ezt követően ki kell képeznie utódját, egy Zhen nevű rókát. Új fenyegetést jelent azonban egy Kaméleon nevű gonosztevő, aki képes visszahozni a múltbeli ellenségeket.

Awkwafina csatlakozott az új filmhez Zhen hangjaként, a franchise újoncai, Jonathan Ke Quan és Viola Davis mellett.

A Kung Fu Panda franchise az évek során rendkívül sikeres volt a kasszáknál, összesen 1,8 milliárd dollárt hozott a konyhára. A filmek több Pandás sztorit is ihlettek: Kung Fu Panda: Legendás mesterek, Kung Fu Panda: A végzet mancsai és Kung Fu Panda: A sárkánylovag.

Mike Mitchell rendezi a negyedik filmet, Stephanie Ma Stine-vel a társrendezői székben. 

akció | animáció | kaland

Közel egy évtized után a DreamWorks Animation izgalmas sorozatának új felvonásában a legfurább kungfu mester visszatér. Miután a bátor Sárkányharcosként túlélt három... több»