A jövő hét folyamán érkezik a Netflix műsorkínálatában A kutya karmai közt Benedict Cumberbatch főszereplésével.

A színész a Sky News-nak adott legfrissebb interjújában beszélt a film kapcsán arról a mérgező magatartásról, amelyet a férfiak tanúsítanak nap mint nap környezetükkel és önmagukkal szemben.

A kutya karmai közt Jane Campion, Thomas Savage azonos című regényének adaptációja, amely a hatvanas évek Amerikájában játszódik. A történet középpontjában egy szarvasmarha-tenyésztő áll, aki beleszeret egy megözvegyült nő fiába. A kor szellemisége azonban súlyosan megbélyegzi az ilyen kapcsolatokat, így a férfi folyamatosan küzd önmagával és elfojtott szexualitásával.

“Megkapod ezt a lázadó, tagadó és gyermekes magatartást a mai férfiaktól. Persze nem minden férfi rossz, de egyszerűen be kell fognunk és hallgatni” - nyilatkozta Cumberbatch. “Nem ismerik fel eléggé, mi számít bántalmazásnak, nem ismerik fel ugyanakkor azokat a határvonalakat sem, amelyek az ilyen magatartás mentén húzódnak. Talán azt kellene tennünk, amit a filmben is látunk, megvizsgálnunk az elfojtás okait” - tette hozzáa  színész.

A kutya karmai közt december elsején érkezik a Netflix műsorkínálatában.