Légy Te is akkreditált kritikus, vagy kövesd kedvenc kritikusaid a Mafabon!

Újdonság a Mafab.hu-n, kibővült a kritikai szekció! Ha blogolsz, vagy valamelyik magazin munkatársa vagy, és szeretnéd, ha a Mafabról mindössze egy kattintással a blogodra vagy az általad szerkesztett magazinra jussanak a látogatóink, csatlakozz Te is az akkreditált kritikusok sorához.

Egy magazin munkatársa vagy? Vagy a blogszférában fejted ki a véleményed a legfrissebb filmélményedről? Ha szeretnéd, hogy írásaid a Mafab kritikai szekciójából egyenesen a weboldaladra vagy a blogodra vezessék a látogatókat, jelentkezz az Akkreditált kritikusok sorába a [email protected] címen.

A regisztrált kritikusok mostantól saját adatlappal rendelkeznek a Mafabon, ahol lehetőséget kapnak arra, hogy tovább népszerűsítsék a brandjüket, bélyeg- és fejlécképet rendeljenek a profiljukhoz, és az összes beküldött kritikájuk egy felületről váljon elérhetővé, ahonnan a látogatóink mindössze egy kattintással juthatnak el a kritikának megjelenést biztosító portálra.

A változás azonban nem csak a véleményvezérek számára, de a felhasználóinknak is tartogat újdonságot. A Mafab regisztrált tagjai követhetik is kedvenc kritikusaikat, hogy azonnal értesülhessenek arról, ha új kritikájuk jelent meg, melynek linkjére kattintva egyesen az adott portálra vagy blogra juthatnak, ahol a teljes írást elolvashatják.

Íme néhány portál és blog, akik az Akkreditált kritikusok táborát erősítik. Kattints, és kövesd Te is a kedvenc kritikusodat a Mafabon!