Most már saját Marvel Univerzumod is lehet

A De Agostini kiadó új, exkluzív gyűjteményével tied lehet a legendás Marvel- karakterek 1:16 méretarányú figuráinak hivatalos gyűjteménye!

2022.01.15   olvasottság: 1863x   szerző: hp  

Rendeld meg most a De Agostini kiadó legújabb gyűjteményét és élvezd a kézzel festett, 1:16 méretarányú, kiváló minőségű figurákat! Minden szereplőt digitális képalkotó eljárással modelleztek kiterjedt fotódokumentáció és nagy felbontású testszkennelés segítségével. A gyűjtői figurák különleges összetételű fémgyantából, gondos kézi festéssel készülnek, ami lehetővé teszi a legapróbb részletek eredetivel azonos reprodukcióját is. A valósághű figurák egymáshoz viszonyított méretei megegyeznek a filmekben látott szereplők arányaival.

A gyűjtemény megrendelhető a kiadó weboldaláról: https://bit.ly/3Gs4eJL

Használd az egyedi promóciós kódodat (MAFABMARVEL), és élvezd az előfizetéssel járó csodás ajándékokat!

Ez a fantasztikus, gyűjtőknek szánt sorozat az egyedi figurákon túl a magazinok oldalain izgalmas tartalmakat kínál. A lapszámok felfedik az adott figurához tartozó Marvel-film titkait, és megtalálod bennük a főszereplők, a producerek és a rendezők nyilatkozatait is.

Ha igazi Marvel-univerzum rajongónak tartod magad, akkor rendeld meg még ma ezt a kifejezetten gyűjtőknek szóló sorozatot! Az elsők között fizetheted elő az alábbi linken: https://bit.ly/3Gs4eJL az alábbi kód használatával: MAFABMARVEL ! Az előfizetőkre értékes ajándékok is várnak: 3 filmposzter ikonikus Marvel-filmekből, egy Marvel Movie Collection gyűjtőmappa, egy Marvel logóval díszített fémdoboz a poszterek tárolásához, Mordály figurája és egy, kifejezetten a gyűjteményhez készült, 8 figura kiállítására alkalmas talapzat. Sőt, ha 2021.03.14-ig megrendeled a sorozatot, egy extra ajándékot, egy egyedi Groot figurát is küldenek neked az előfizetésed mellé. Az ajándékot a 7. előfizetői csomaggal kapod meg.

#hirdetés