A héten leállították az FX A törvény embere című sorozatának forgatását, amikor két autó, amelyek utasai egymásra lőttek, áttörték a kordonokat a sorozat chicagói forgatásán.

A törvény embere: Detroit dzsungelében stábja szerda este a Douglass Parkban forgatott a város nyugati oldalán, amikor a két jármű áttörte a kordont. A stáb tagjai nem sérültek meg; a sorozat sztárja, Timothy Olyphant is a helyszínen volt.

A forgatás az incidens után leállt, és csütörtökön, majd pénteken is szünetelt. A munkálatok a tervek szerint jövő héten folytatódnak.

A Justified: City Primeval a második sorozat, amelyet a héten fegyveres erőszak érintett. Kedden kora reggel Johnny Pizarrot, az NBC Law & Order: Organized Crime című sorozatának egyik stábtagját, Brooklynban lelőtték, miközben a sorozat parkolási munkálatain dolgozott.

A törvény embere címen futó sorozat (Justified 2010-2015) újjáélesztése egy limitált kiadás lesz, amelyet Elmore Leonard City Primeval: High Noon in Detroit című regénye ihletett, Olyphant pedig Raylan Givens amerikai rendőrbíró szerepét alakítja újra. Aunjanue Ellis, Boyd Holbrook, Victor Williams és Vivian Olyphant (Timothy lánya, aki Raylan lányát alakítja) is szerepel a sorozatban.

A sorozat mögött a Sony Pictures TV és az FX Productions áll. A Justified veteránjai, Dave Andron és Michael Dinner a showrunnerek és executive producerek, valamint a sorozat készítője, Graham Yost, Sarah Timberman, Carl Beverly, Peter Leonard, Taylor Elmore és Chris Provenzano. Dinner a rendezői feladatokat is ellátja.

akció | dráma | krimi | misztikus | thriller

Raylan Givens, a rendőrbíró egy régimódi hős: kalapot visel, western csizmában jár és pisztolytáskát hord a derekán, azonban a fegyverét csak akkor használja, amikor valóban... több»