Ennél jobb hírrel aligha indulatna a 2024-es év. Mostanra ugyanis biztossá vált, hogy idén áprilisban érkezik Guy Ritchie legújabb rendezése, a Henry Cavill főszereplésével készült The Ministry of Ungentlemanly Warfare.

A film cselekménye valós eseményeket dolgoz fel a második világháború titkos hadműveleteiből. A The Ministry of Ungentlemanly Warfare brit hadügyminisztérium nemrégiben titkosítás alól feloldott aktái alapján mutatja be a legelső különleges erők szervezetének létrehozását, amelyet nem más, mint Winston Churchill brit miniszterelnök és a katonai szakemberek egy kiválasztott csoportja, köztük a híres író, Ian Fleming irányított.

A szigorúan titkos harci egység, egy kétes alakokból álló vegyes csapat, a nácik elleni küldetésre indul, ahol a háborús viselkedés normáival szembemenő, “szokatlan” harci technikákat alkalmaznak.

Bár bővebb hivatalos információ egyelőre nem látott napvilágot a produkcióval kapcsolatban, The Ministry of Ungentlemanly Warfare idén árprilisban érkezik a mozikba, a film főszerepeiben Cavill mellett Til Schweiger, Hero Fiennes-Tiffin, Alex Pettyfer, Cary Elwes, Eiza González és Alan Ritchson lesznek láthatók.