Már megint bajba került Shia LaBeouf

A rendezők az egyik legjobb színésznek tartják, aki minden szerepét elképesztő átéléssel képes eljátszani. Ám magánéletében többször is mély hullámvölgybe került. Ezeket eddig mindig sikerült a karrierje tovább építésére fordítani. Ő Shia LaBeouf, aki három éve érte el a mélypontot, amikor letartóztatták, de abból is fel tudott állni. Most újra bíróság elé kellett állnia.

Shia LaBeouf az elmúlt időszakban leginkább azzal került az újságok címlapjára, hogy új szintre emelte a szerepre való felkészülést. Egyik legújabb filmje a Az adószedő, amelyben egy olyan alvilági figurát alakít, akinek az egész testét tetoválás borítja. A legtöbb színész ilyenkor ideiglenes festést készíttet, de nem Shia LaBeouf! Ő ugyanis tényleg az egész testét fedő tetoválást csináltatott a szerep kedvéért.

A színész most újra a címlapra került, ám most egészen más miatt. Még a nyáron történt, hogy egy ismeretlen férfival összeszólalkozott. A vita végül lökdösődésbe ment át, de a hírek szerint ennél sokkal több nem történt. Illetve mégis: a színész a férfi kalapjával távozott a helyszínről.

Emiatt kellett most bíróság elé állnia, a vád pedig kis értékű lopás és tettlegesség volt. Szerencsére ezek nem komoly vádak, a színésznek nem kell jelentős büntetéstől tartania. A legnagyobb valószínűséggel pénzbirsággal vagy közmunkával fogják sújtani. Shia LaBeouf nem kommentálta a helyzetet.