Március az Amazon Prime Videón: 3 sorozat, amit nem szabad kihagynod

A Netflix, az AppleTV+ és az HBO Max mellett nálunk is egyre nagyobb teret hódít a streaming piacon az Amazon Prime Video is. Ide is rengeteg új tartalom érkezik márciusban, ebből szemezgetünk most, és mutatunk három olyan új sorozatot, amelyre szerintünk érdemes lesz lecsapnod. Arra is figyeltünk, hogy időben ne üssék egymást, így az egyik a hónap elején, a második a hónap közepén, a harmadik pedig a hónap végén debütál majd az Amazon Prime-on.

#3

78 Daisy Jones & The Six  (2023)

(2) (3)

dráma | zenés

Amazon Prime Video

A Daisy Jones és a The Six rockzenekar felemelkedésének története a '70-es évek Los Angeles-i zenei színtéren, a világméretű ikon státusz felé vezető úton. több»

A Daisy Jones és a The Six rockzenekar felemelkedésének története a '70-es évek Los Angeles-i zenei színtéren, a világméretű ikon státusz felé vezető úton. Premier március 3-án.
#2

73 Rajzás  (2023)

(3)

Amazon Prime Video

Egy fiatal nő története, aki mániákus módon rajong egy hírességért. Egy napon azonban az ártatlannak induló csodálat sötét fordulatot vesz. több»

Milyen az, amikor egy sztárért való rajongás átlép egy bizonyos határt? Ijesztő. Ezt ez a sorozat is bizonyítja, amelyben már mániákus módon rajong egy hírességért. Nem lesz jó vége. Hogy mennyire nem, azt március 17-től tudhatjuk meg.
#1

50 A hatalom  (2023)

(1)

dráma | fantasy

Amazon Prime Video

Egy csapat tizenéves lány rejtélyes módon különleges képességre tesz szert, amely lehetővé teszi számukra, hogy akaratuk szerint áramütést mérjenek az emberekre. több»

Érdekes sci-fi Naomi Alderman regénye alapján. A történet szerint szerte a világban a tinilányok rejtélyes módon képessé válnak, hogy magukba szívják az elektromosságot, aztán bárkit élve megsüssenek vele. Ez mindjárt ezernyi kérdést vet fel és egy ígértes sorozatot eredményez. Premier március 31-én.