Úgy néz ki, Rian Johnson legutóbbi filmje, a Tőrbe ejtve hatalmasat tarolt a kasszáknál, hiszen a hazai bevételek máris elérték 130 millió dollárt, így akár a Volt egyszer egy Hollywood 141 milli dolláros bevételét is jó eséllyel túlszárnyalhatja a produkció.

És bár a Tőrbe ejtve még jó ideig megtalálható lesz a mozik műsorkínálatában, az már szinte most biztosra vehető, hogy elkészülhet a folytatás. A rendező egy friss interjúban árulta el legalábbis, hogy részéről semmi akadálya nem lenne egy második résznek.

„Azt nem tudom, hogy lesz-e valaha Looper 2, de Tőrbe ejtve mindenképpen. Nagyszerű lenne újra összeállni Daniel Craiggel és az egész csapattal” – nyilatkozta Johnson.

Persze egyelőre kérdéses, hogy Craigen kívül kivel találkozhatnának újra rajongók, azt viszont maga a rendező is elismerte, hogy lényegébe ő volt az, aki az egészet összetartotta. „Nem egyszerűen egy filmsztár, egy remek színész, aki azt gondolom, mindenképpen tiszteletreméltó” – tette hozzá Johnson.

Bár a hír egyelőre nem hivatalos, a híresztelések alapján azonban nagyon úgy tűnhet, hogy Rian Johnson máris kisütött valamit, milyen folytatást is kerekítsen a filmnek.